Vlaaibakworkshop met Caatje

Met een grote glimlach, veel ervaring en uitgebreide kennis over vlaai, gebak en ander lekkers neemt Caatje je graag mee op bakavontuur in haar grote, gezellige keuken in Schin op Geul. Doe mee en leer samen met vrienden, familie of collega’s de heerlijkste Limburgse fruitvlaaien bakken. Iedereen kan het en bakervaring is niet nodig. Je enthousiasme telt!

Vegan en groen bakken

Bij het bakken gebruiken we geen gas. De zon verwarmt de zonnepanelen en de ovens. Daarnaast bakken we 100% plantaardig. Het vlaaideeg is gemaakt van Kollenbergerspelt én de vulling is vegan, lactosevrij en diervriendelijk.

Je gaat aan de slag met je eigen deeg, dat al voor je klaar ligt. Tijdens de baktijd drinken we samen een kop koffie of thee met overheerlijk lekkers van Caatje. Daarna ga je naar huis met je zelf gebakken Limburgse vlaai en het recept. Smullen!

Wil je een workshop met producten die niet op plantaardige basis zijn? Dan geldt er een toeslag. Laat dat bij de reservering even weten.

Groepen van 4 tot 10 personen

Aan een bakworkshop kunnen maximaal 10 personen meedoen. Het minimum aantal deelnemers is 4. Ben je met minder, dan kunnen er ook onbekenden aansluiten.

Alleen met bekenden?

Vind je het fijner als bakster Caatje er exclusief voor jullie gezelschap is? Geen probleem! Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Kosten

Je maakt een middelgrote vlaai van Ø 23 cm met een vulling naar keuze. En het recept krijg je mee naar huis. De workshop duurt ongeveer 2 uur en kost € 24,95 per persoon. Vanaf 1 januari 2022 zijn de kosten € 27,50 per persoon.

In de 
voorwaarden voor vlaaibakworkshops vind je alle informatie. Lees je ook even onze huisregels?

Een mooi cadeau

Geef jij liever een ervaring cadeau? Met een cadeaubon van An & Caatje geef je een dierbaar iemand een Yogales, een vlaaibakworkshop of sessie in ons Spirituele centrum. Een prachtig gebaar.

Menu

Magbo Invite Codes Links: