Visie

Bij An & Caatje in Schin op Geul loop je naar binnen voor een vlaai bakworkshop, Hatha Yoga, ruim assortiment vers gebakken brood & gebak, huisgemaakte soepen en onbespoten en gezonde voeding uit onze moestuin. An & Caatje is een passievol team met hart voor mens en dier.

We maken en leveren in meerdere opzichten waardevolle producten die kwaliteit en ambacht uitstralen en waar we in geloven. Niet meer en zeker niet minder. Waarde van het product zelf, maar ook de waarde die het met zich meebrengt. Samen zijn, genieten, wederzijds respect en delen horen daarbij. Verbinding is ons sleutelwoord.

In een fris en nieuw jasje bieden we Hatha Yoga aan in een eeuwenoude traditie en bakken we brood zoals het vroeger ook ging; zonder toevoegingen.

An & Caatje wil een plek zijn waarvan onze bezoekers een glimlach op het gezicht krijgen. Door onze betrokkenheid houden we rekening met ieders dromen, wensen en mogelijkheden binnen de richting die we zijn ingeslagen.

We zijn van mening dat gezonde voeding en een gezonde levensstijl niet duur hoeven te zijn en toegankelijk mag zijn voor ieders budget.

Binnen de Yogastudio worden de lessen op maat voorbereid en gegeven waardoor deze voor iedereen ongeacht ervaring of leeftijd toegankelijk is.

In de bakkerij zorgt versheid voor de beste beleving van smaak. Kwaliteit is een van de belangrijkste ingrediënten van brood. Dagelijks wordt het product vers gebakken.

An & Caatje is kleinschalig, creatief en flexibel om te reageren op onze omgeving en de vraag van onze bezoekers. Tevens houden we rekening met de natuur en daarom gebruiken we geen bestrijdingsmiddelen. Groenten en fruit komen vers van eigen land en boomgaard en daardoor is er geen transport van vrachtwagens nodig.

De werkomgeving en de winkel van An & Caatje zorgen door de inrichting en sfeer voor een goed gevoel. We zijn trots op ons product waar we hard voor werken en stralen dat ook uit.