Vlaaibak workshops

Bakster Caatje heet je van harte welkom!

In de keuken van An & Caatje geurt het dagelijks naar vers gebakken brood, gebak of ander lekkers. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van Kollenberger spelt, scharreleieren uit de wei en andere mooie en eerlijke producten. Tevens zijn de vlaaivullingen vegetarisch en bevatten dus geen gelatine.

Heb je altijd al gebakken of zou je willen leren bakken?

Tijdens een van onze workshops in de keuken van An & Caatje maak je zelf op ambachtelijke wijze handmatig je eigen producten, van het begin tot eind. Onder zeer persoonlijke en vakkundige begeleiding van bakster Caatje is het voor iedereen toegankelijk en ervaring in bakken is niet vereist, je enthousiasme telt!

workshop-groep5-mannen
workshop-groep4
workshop-groep3
workshop-bakkers
workshop-deegrollen
workshop-opmaken
workshop-groep

Heb je zin in een leerzame en gezellige workshop? Heb je veel of weinig tijd? Er is voor elke agenda een workshop. Kijk verder in het workshop assortiment en tot ziens in onze keuken.

Vlaai bakken Linzervlaai bakken

Een besloten cursus: Wanneer je je opgeeft voor de bakworkshop, kan deze worden aangevuld (met onbekenden) t/m 8 personen. Het is ook mogelijk om alleen met je gezelschap te zijn. Wanneer je er zeker van wilt zijn dat Bakster Caatje er exclusief voor jullie is, kun je diverse bakworkshops besloten laten plaatsvinden. Voor meer informatie hierover neem je contact op met de bakster.

Kom je van ver en rijd je na een gezellige workshop liever niet meer naar huis? Neem dan eens een kijkje bij The Sjinn in Schin op Geul. Een mooie Bed & Breakfast, 100 meter van An & Caatje, waar je gastvrij wordt verwelkomd en tot over je oren in de watten wordt gelegd, met een welverdiende 9,7 op Zoover.

Volg ons op Facebook Volg ons op Facebook