Vlaaibak workshops

Bakster Caatje heet je van harte welkom!

In verband met het Coronavirus en de geldende regels van het RIVM zullen we, voordat de reservering goedgekeurd kan worden, enkele vragen stellen. Samen zullen we kijken wat voor jullie reservering haalbaar is. Helaas zijn we genoodzaakt deze regels ook te volgen en hopen op jullie begrip. 

In onze keuken geurt het dagelijks naar vers gebakken brood, gebak of ander lekkers. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van Kollenberger spelt, scharreleieren uit de wei en andere mooie en eerlijke producten. Tevens zijn de vlaaivullingen veganistisch en bevatten dus geen gelatine.

Heb je altijd al gebakken of zou je willen leren bakken?

Tijdens een van onze workshops in onze keuken maak je zelf op ambachtelijke wijze je eigen Limburgse fruitvlaai. Onder zeer persoonlijke en vakkundige begeleiding van mij, bakster Caatje, is het voor iedereen toegankelijk en ervaring in bakken is niet vereist, je enthousiasme telt! Veganistisch of lactose vrij kan natuurlijk ook, maar laat je ons dat even weten.

workshop-groep5-mannen
workshop-groep4
workshop-groep3
workshop-bakkers
workshop-deegrollen
workshop-opmaken
workshop-groep
Vlaai bakken Linzervlaai bakken

Een besloten cursus: Wanneer je je opgeeft voor de bakworkshop, kan deze worden aangevuld (met onbekenden) t/m 8 personen. Het is ook mogelijk om alleen met je gezelschap te zijn. Wanneer je er zeker van wilt zijn dat Bakster Caatje er exclusief voor jullie is, kun je diverse bakworkshops besloten laten plaatsvinden. Voor meer informatie hierover neem je contact op met de bakster.

Volg ons op Facebook Volg ons op Facebook