Vlaaibak workshops

Bakster Caatje heet je van harte welkom!

In verband met het Coronavirus en de geldende regels van het RIVM zullen we, voordat de reservering goedgekeurd kan worden, enkele vragen stellen. Samen zullen we kijken wat voor jullie reservering haalbaar is. Helaas zijn we genoodzaakt deze regels ook te volgen en hopen op jullie begrip. Er geldt bij ons geen mondkapjes plicht. Iedereen is vrij in zijn keuze om wel of geen mondkapje te dragen. We respecteren ieders keuze.

In de keuken van An & Caatje geurt het dagelijks naar vers gebakken brood, gebak of ander lekkers. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van Kollenberger spelt, scharreleieren uit de wei en andere mooie en eerlijke producten. Tevens zijn de vlaaivullingen veganistisch en bevatten dus geen gelatine.

Heb je altijd al gebakken of zou je willen leren bakken?

Tijdens een van onze workshops in de keuken van An & Caatje maak je zelf op ambachtelijke wijze handmatig je eigen producten, van het begin tot eind. Onder zeer persoonlijke en vakkundige begeleiding van bakster Caatje is het voor iedereen toegankelijk en ervaring in bakken is niet vereist, je enthousiasme telt! Vraag ook naar de mogelijk om je vlaai veganistisch te maken.

workshop-groep5-mannen
workshop-groep4
workshop-groep3
workshop-bakkers
workshop-deegrollen
workshop-opmaken
workshop-groep

Heb je zin in een leerzame en gezellige workshop? Heb je veel of weinig tijd? Er is voor elke agenda een workshop. Kijk verder in het workshop assortiment en tot ziens in onze keuken.

Vlaai bakken Linzervlaai bakken

Een besloten cursus: Wanneer je je opgeeft voor de bakworkshop, kan deze worden aangevuld (met onbekenden) t/m 8 personen. Het is ook mogelijk om alleen met je gezelschap te zijn. Wanneer je er zeker van wilt zijn dat Bakster Caatje er exclusief voor jullie is, kun je diverse bakworkshops besloten laten plaatsvinden. Voor meer informatie hierover neem je contact op met de bakster.

Volg ons op Facebook Volg ons op Facebook