Ouder en kind yogaworkshop

Ouder en kind Yogaworkshop

Op veler verzoek is er een datum gepland voor een ouder en kind Yoga workshop en wel op zondag 26 april 2020. De workshop is geschikt voor ouder en/of verzorger met kind van 5 tot 12 jaar.

Hoe laat: Er zijn 2 tijden beschikbaar:

  • van 10.00 uur -11.00 uur inclusief ranja/thee
  • van 11.30 uur -12.30 uur inclusief ranja/thee

Kosten: €15,00 per koppel
Waar: bij An & Caatje, binnen in de Yogastudio. Zoals altijd is al het materiaal aanwezig.

Dit is een mooie ervaring voor jullie allebei. Misschien vraagt je kind zich af waar mama of papa toch naar toe gaat, als je “naar de Yoga” gaat. Of door de drukte van alle dag schiet persoonlijke aandacht er misschien nog wel eens bij in. Ook als er meerdere broertjes en of zusjes in het gezin zijn is het voor het kind en voor jou als ouder of verzorger fijn om één op één aandacht te ervaren.
Door samen ouder en kind yoga te doen en ervaren is het ook mogelijk om los te komen van bepaalde patronen of gewoonten. Je leert elkaar te vertrouwen op een ontspannen en speelse manier.
Het is een mooie manier om de emotionele en fysieke band te versterken. In deze workshop gaan we samen op reis en is de aandacht op jezelf en dan weer volledig op elkaar. Door aandachtig samen te zijn, laat je als ouder of verzorger weten dat je geïnteresseerd bent in je kind en dat je wilt weten hoe hij/zij zich voelt. Samen werk je aan contact en vertrouwen. Je werkt met kracht en souplesse en leert daarom op een speelse manier met grenzen omgaan, grenzen aangeven en grenzen respecteren. Op deze manier voelt je kind zich gezien, voelt het zich veilig en dat stimuleert de ontwikkeling en zelfvertrouwen.
Bij het uitvoeren van de houdingen (asana’s) in Yoga neemt je lichaam vele verschillende vormen aan van diverse schepselen, zoals hond, kat, koe, kameel, zwaan, etc., maar ook legendarische helden. Door al deze vormen aan te nemen betoont de Yogi zijn respect, omdat hij zich realiseert dat we allemaal van dezelfde energie komen en we stellen onszelf voor als dat dier of die held, en niet als een samenraapsel van afzonderlijke ledematen. Voor kinderen zullen dit herkenbare en grappige houdingen zijn.
Deze ouder en kind yoga workshop gaat over bewust en aanwezig samen zijn, samen ontspannen en vooral ook samen plezier hebben!

Laat je weten per mail  of en in welke tijd je interesse hebt? Dan heel graag samen tot 26 april 2020.