Boeddhistisch Spiritueel centrum

Innerlijke rust vinden, dichterbij jezelf komen en je eigen kracht ontwikkelen; dat is waar ons Spiritueel centrum voor staat. De sfeer, de fijne energie en bovenal de liefdevolle mensen die er werken, maken het een hele toegankelijke en mooie ontmoetings- en inspiratieplek.

Wat we aanbieden

We bieden verschillende cursussen, workshops en sessies aan. Denk aan spirituele genezers, therapeuten en coaches die bij ons komen. Ieder met eigen kwaliteiten.

Van klankschalensessie, shiatsu massage, energetische healing, Hatha Yoga les tot energetische huisreiniging. Het kan allemaal.

Het spiritueel centrum is dus een soort wellnesscentrum voor lichaam, ziel en geest. 

Nu in ons centrum

Sound Healing Gem & Jes

Heb vertrouwen in wat er komt…
Door Gemma en Jessie 
 

Heerlijk ontspannen, een moment voor jezelf. Je mag lekker gaan liggen en luisteren naar de betoverende klanken van de stem en instrumenten zoals: de drum, klankschalen, Tibetaanse “singing bowls”, rain drum en native flute. 

Een Sound healing is liefde, tijd en ruimte geven aan jezelf. Het geeft diepe innerlijke rust en werkt helend. Het brengt je terug naar je natuurlijke staat van harmonie en balans. Geluid is klank; klank is trilling en het effect van trilling is resonantie in je lijf.

Laat je meenemen op de klanken, geef je over aan wat er is, laat los wat er was en heb vertrouwen in wat er komt.

Wanneer?
Op vrijdag 3 juni om 19.30 uur inloop, aanvang 20.00 uur – 21.30 uur.

Praktisch
Yogamat en dekens zijn aanwezig. Trek lekker zittende en warme kleding aan en dikke sokken, want de schoenen gaan uit. 

Kosten
€ 20,00
Inclusief thee en een gebakje.

Mantra's en Heartsongs

Muziek vanuit het hart voor de ziel…
Door Mantra Moments 
 

Mantra Moments is in 2020 organisch ontstaan met Chantal, Gemma, Antoine en Ed.

Muzikale bijeenkomsten in het bos groeiden uit tot een maandelijks evenement. Samen spelen en zingen brengt zoveel vreugde, vrede, verzachting en verlichting dat we dit graag delen. Laat je begeleiden op de klanken, ritmes en melodieën door harp, gitaar, ukelele, drum, percussie en fluit. Het wordt een interactieve avond.

Je bent welkom om te komen luisteren, zingen, dansen, dagdromen, spelen en creëren.

Heartsongs laten zich het best omschrijven als muziek vanuit het hart voor de ziel. De meeste nummers hebben teksten in het Engels en Sanskriet. Ze zijn bedoeld als troost, of beschrijven een proces van verbondenheid, acceptatie en liefde.

Wanneer?
Op donderdag 9 juni om 
19.00 uur ontvangst, start muzikale bijeenkomst om 19.30 – 21.45 uur.

Praktisch
De schoenen gaan uit. Doe je lekker warme sokken aan?
Je kunt je eigen kleine muziekinstrumenten/ percussie meenemen.
Geef je even door met hoeveel personen je komt genieten?

Kosten
Donatie naar eigen draagkracht en waardering.
Inclusief koffie, thee en een gebakje.

Dansmeditatie

Meer in je lichaam komen, thuis komen…
Door MiKa Dynamic
 

Wij, Mila en Katharina, verzorgen al 1 jaar dansmeditaties. Wij ervaren dansmeditatie als een hele mooie manier om met jezelf in contact te komen en te verbinden met je eigen lichaam en emoties. 

Het gaat niet om hoe goed het uitziet of hoelang je volhoud. Het gaat om het afstemmen op jezelf en je emoties. Een uitlaatklep en zorgt voor meer zelfvertrouwen. Je beweegt zoals je wilt bewegen, op basis van hoe je je voelt. 
Even alles helemaal los schudden zonder dat je hoeft te spreken. 

Wil je ervaren hoe muziek kan voelen, hoe je lichaam in beweging komt als je meebeweegt op het ritme van verschillende dans stijlen? Aarden, verbinden, experimenteren, uit je dak gaan, loslaten, herontdekken, genieten, voelen, verstillen, meer in je lichaam komen, thuis komen.

De avond begint met een korte kennismaking en voor de liefhebber is er cacao. Na de meditatie en glijden we samen in de dansmeditatie.

Wanneer?
Op donderdag 16 juni om 
19.00 – 22.00 uur.

Praktisch
De schoenen gaan uit. Doe je lekker warme sokken aan?
Zorg goed voor jezelf en trek gemakkelijke kleding aan.

Kosten
€ 25,00, inclusief thee en gebak.

Energetische Healing

Rust, inzicht en balans…
Door Albert Simons
 

Hallo, ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Albert Simons en ik geef al sinds 2008 Healings. Ik heb verschillende cursussen gevolgd, o.a. in magnetiseren en Aura- en Chakrahealing.

In mijn praktijk in Landgraaf heb ik al vele tevreden cliënten behandeld en nu krijg jij de kans om tijdens de Healingsdag je in te schrijven om een Healing te ontvangen. 
Wat is “Healen” eigenlijk? Healen betekent in het Nederlands “genezen” of “heel worden”. Bij Healing werk ik met energie. Dit is kosmische energie of universele energie, die ik overbreng op je, waarbij het opruimen van blokkade(s) en het activeren van het zelf genezend vermogen van jou centraal staat.
De energie gaat naar plaatsen waar het nodig is en heft de blokkade(s) op. 
Healing brengt ziel, gedachten en emoties in het lichaam in balans. Het geeft verlichting van je lichamelijke en/of psychische klachten en inzicht in waar die vandaan komen.

Ga de zomer in met rust, inzicht en balans. Schrijf je snel in.
Er zijn verschillende tijden beschikbaar:
– 10.00 – 11.00 uur (bezet)
– 11.30 – 12.30 uur
– 13.00 – 14.00 uur
– 14.30 – 15.30 uur
– 16.00 – 17.00 uur
Heb je interesse in een tijdsblok? Dan kun je je opgeven bij An & Caatje. Wees je er snel bij, want het is een prachtige ervaring en vol is vol.

Wanneer?
Op zondag 24 juli in een tijdsblok van je keuze.

Praktisch
De behandeling duurt ongeveer 45 minuten tot 1 uur. Een Healing vindt liggend plaats op de behandeltafel. Je houdt je kleding aan, met uitzondering van je schoenen. Zorg goed voor jezelf en trek gemakkelijke kleding aan.

Kosten
€ 25,00, (i.p.v. €30,00 in mijn praktijk of €40,00 bij An & Caatje)

De vuurcirkel

Vuur is krachtig, vuur is helend, vuur werkt transformerend… 
Door Joep Schelberg
 
Joep is een man van de natuur. Zijn drijfveer is: ‘Mens en natuur verbinden als helende kracht’. Als  paardencoach en energetisch coach begeleid hij mensen graag op hun levenspad, waarbij hij zich laat leiden door zijn spirit team.
 

Eén van de krachtige en transformerende elementen van de natuur is vuur. Bij de vuurcirkel verbinden we ons met het vuur, onszelf en met elkaar. Op deze avond is er ruimte voor het groepsproces én je eigen proces. Je mag delen met de groep of in stilte meedoen. 

Tijdens de ceremonie laten we los wat ons niet meer dient en verwelkomen we het nieuwe. Joep zorgt voor een veilige sfeer, die je als een warme bedding zult ervaren van waaruit mooie verbindingen ontstaan.

Wanneer?
Er is momenteel geen datum geplant.  Heb je interesse of wil je graag meer informatie dan neem gerust contact met ons op.

Praktisch
Trek warme kleding aan en schoenen die vies mogen worden. Neem een lekkere warme deken mee als je het snel koud hebt.

Kosten
€ 25,00 per persoon, inclusief thee, fruit en veganistische soep.

Onze ruimte en de locatie

Onze ruimte voor retraites, meditatie, intervisie en stilte ligt in het mooie Zuid-Limburg, vlakbij Valkenburg aan de Geul. En biedt veel mogelijkheden om je fysieke en spirituele gezondheid te bevorderen, te ontwikkelen en te delen. Ook in onze grote tuin kun je midden in de natuur in de fruitboomgaard of in onze meditatiecirkel gegarandeerd tot rust komen. Onze locatie in Schin op Geul is goed bereikbaar. 

Thuiskomen bij jezelf...

Loskomen van alle dagelijkse prikkels en opnieuw verbinding maken tussen je hoofd en je hart. Gedachten, patronen en oude overtuigingen loslaten en thuiskomen bij jezelf. En dit meenemen in je dagelijks leven. Dat is een cadeau dat je jezelf altijd mag geven.

Een bezoek aan ons Spiritueel centrum is daarom voor iedereen weggelegd en altijd een goed idee. Want wie wil er nu niet wat meer innerlijke rust?

Een mooi cadeau

Geef jij liever een ervaring cadeau? Met een cadeaubon van An & Caatje geef je een dierbaar iemand een Yogales, een vlaaibakworkshop of sessie in ons Spirituele centrum. Een prachtig gebaar.

Menu