Boeddhistisch Spiritueel centrum

Innerlijke rust vinden, dichterbij jezelf komen en je eigen kracht ontwikkelen; dat is waar ons Spiritueel centrum voor staat. De sfeer, de fijne energie en bovenal de liefdevolle mensen die er werken, maken het een hele toegankelijke en mooie ontmoetings- en inspiratieplek.

Wat we aanbieden

We bieden verschillende cursussen, workshops en sessies aan. Denk aan spirituele genezers, therapeuten en coaches die bij ons komen. Ieder met eigen kwaliteiten.

Van heerlijke ontspanningsmassage, mantra zingen, klankschalensessie, shiatsu massage, energetische healing, Hatha Yoga les tot energetische huisreiniging. Het kan allemaal.

Het spiritueel centrum is dus een soort wellnesscentrum voor lichaam, ziel en geest. 

Nu in ons centrum

Ouder-Kind Klankreis

samen magische momenten beleven…

Op veler verzoek is er deze mooie speciale workshop voor ouders/verzorgers en kind! Je kunt samen met je kind het plezier en de magie van het reizen in en met de Elementen beleven. Je gaat samen met je kind op een muziek, geluid en klanken-avontuur. Deze beleving met de elementen kan je kind en jijzelf emotioneel versterken.

Voor een ouder/verzorger en kinderen vanaf 6 jaar, zeker ook geschikt voor tieners.Deze workshop kan natuurlijk ook met je kleinkind, neefje of nichtje of iemand anders waar je om geeft, worden gevolgd.


Wanneer

Zaterdag 19 augustus

Praktisch
Van 10.00 uur-11.00 uur.
De materialen zijn aanwezig in de ruimte. Voor de hygiëne neem je een groot badlaken mee om over het matrasje te leggen. Natuurlijk mag je je eigen knuffel meenemen.                                                  

Kosten
€ 20,00 per koppel, iedere extra persoon €10,00

Geleide meditatie Klankreis

leer jezelf kennen…

Terwijl je heerlijk ligt op een dik matrasje leidt mijn stem, mooie muziek en natuurgeluiden je tijdens de Klankreis ergens heen.
We gaan op reis in je gedachten. Iedereen is van harte welkom, dus samen komen mag ook.
Heerlijk om de dag/ weekend mee te beginnen.


Wanneer?

Zaterdag 7 oktober        De elementen  herfst

Praktisch
Van 10.00 uur-11.00 uur.
De materialen zijn aanwezig in de ruimte. Voor de hygiëne neem je een groot badlaken mee om over het matrasje te leggen.                                                         

Kosten
€ 7,50 p.p. incl.thee

Mantra Sisters

Laat je verwonderen door mooie klanken …
Door Mantra Sisters 
 

Een spontaan samenwerkingsproject kwam tot stand toen zij gevraagd werden om muzikale begeleiding te verzorgen bij een huwelijksceremonie.
Meteen vanaf de start was er een muzikale flow en een sterke vocale verbinding. Een familiare vertrouwde verbinding die maakt dat ze elkaar als sisters beschouwen.

Ze zingen mantra liederen en Rainbow songs met mooie harmonieën en kippenvel momenten. 3 vrouwelijke stemmen met ieder zijn unieke klank en kleur,  begeleidt door gitaar, drum en harmonium, vormen ze samen een muzikaal en warm geheel.
Laat je verwonderen door de mooie klanken van de liederen en zing mee met de inspirerende mantra’s.

Wanneer?
Zaterdag 14 oktober
Vrijdag 22 december  
Van 19.30 uur tot 22.00 uur.
inloop vanaf 19.00 uur

Praktisch
De schoenen gaan uit. 
Je kunt je eigen kleine muziekinstrumenten/ percussie meenemen.
Geef je door met hoeveel personen je komt genieten?

Kosten
Donatie naar eigen draagkracht en waardering voor Mantra Sisters, inclusief koffie, thee en water.

De heerlijke zelfgebakken vlaai van bakster Caatje is voor aanvang en in de pauze te koop in de keuken à € 2,50 p.st.

Energetische Healing

Rust, inzicht en balans…
Door Albert 
 

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Albert. Ik ben werkzaam als energetisch healer in mijn praktijk in Landgraaf , bij An & Caatje en het huis voor heelheid en rust te Eygelshoven. Op deze mooie dagen in juni mag via een persoonlijke energetische healing vrijkomen wat jou niet langer dient, om je eigen gezicht naar het licht te richten en jezelf te openen voor de nieuwe levensenergie die door je heen wil stromen.

Deze healing is geschikt voor iedereen. De meeste mensen geven aan na een healing een gevoel van rust, vertrouwen, daadkracht of inspiratie te ervaren. 
Inhoud
Op een diepere laag stel je je open voor de healingenergie vanuit de bron. Healing brengt de energie die nódig is, op het niveau waar het nodig is (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel). Dat blijkt regelmatig iets anders te zijn, dan dat we zelf dachten nodig te hebben voor onszelf. 

Een fijn cadeau voor jezelf, zo aan het begin van de zomer. Of geef jij liever een ervaring cadeau? Met een cadeaubon van An & Caatje geef je een sessie. Een prachtig gebaar.

Beschikbare tijden:
10.00 uur – 11.00 uur
11.30 uur – 12.30 uur
13.30 uur – 14.30 uur
15.00 uur – 16.00 uur
16.30 uur – 17.30 uur


Wanneer?
Nieuwe datum volgt

Praktisch
De behandeling duurt gemiddeld 1 uur.
Een healing vindt liggend plaats op de behandeltafel. Draag gemakkelijk zittende kleding, je schoenen gaan uit. 

Investering
€ 42.50

Reiki

ervaar je innerlijke kracht en levensenergie…
Door Ingrid Vos  
 

Reiki komt oorspronkelijk uit Japan en betekent vrij vertaald universele levensenergie. Bij een reiki behandeling wordt deze levensenergie via de handen doorgegeven aan de ontvanger. Deze energie heeft een voedende, ondersteunende en ontspannende werking en stimuleert het vermogen om onszelf in balans te brengen.
Reiki doet wat voor jou het beste is. Dit is voor iedereen anders. Het kan ontspannend werken, je meer energie geven, klachten doen verminderen en je nieuwe inzichten geven. Het kan dus zowel toegepast worden ter versterking van je gezondheid en welzijn, als ter verlichting van klachten.
Het is een holistische methode waarbij lichaam, geest en ziel als één geheel worden gezien en werkt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Door mijn eigen (innerlijke) reis van de afgelopen jaren heb ik mogen ervaren wat energiewerk voor je kan betekenen. Ik nodig je van harte uit dit zelf te ervaren!
Ter kennismaking bied ik een behandeling aan van ongeveer 45 minuten.
Een reguliere behandeling duurt ongeveer 1 uur.

Wanneer?
Zomer 2023

Praktisch
Tijdens de behandeling houd je je kleding aan, alleen je schoenen gaan uit. Draag comfortabele kleding.

Kosten
€ 35,00 p.p. voor een kennismakingsbehandeling
€ 50,00 p.p. voor een reguliere behandeling.

Heerlijk Yoga weekend in Yeunten Ling (B)

Yoga op een magische plek…
Door Rob Baeten
 

Mijn naam is Rob Baeten. Sinds 1996 heb ik de Yoga omarmd en is het een deel van mijn leven geworden. Tien jaar geleden ontstond de wens om zelf les te gaan geven en zo de Yoga te delen met anderen. Drie jaar geleden is deze wens uitgekomen en heb ik de Hatha docenten opleiding mogen doen in Nepal. 

Ik organiseer geheel verzorgde Yoga weekenden bij het Tibetaans Boeddhistisch Instituut Yeunten Ling in Huy (B). Dit is een van de grootste Boeddhistische Dharma-centra van Europa in een prachtige verassende omgeving en aangename rust.
De weekenden zijn toegankelijk voor iedereen en de groepen zijn niet groter dan 16 personen.Voor een impressie: 

 


Wanneer?
19-21 mei 2023
14-16 juli 2023
15-17 september 2023

Waar?
Tibetaans Instituut Yeunten Ling in Huy (B).

Praktisch
Wanneer je interesse hebt sturen we je het hele programma door.

Kosten
Voor alle activiteiten en maaltijden is de prijs voor 16 personen tussen de  €255,- en €295,-p.p. afhankelijk van de kamer keuze.

Onze ruimte en de locatie

Onze ruimte voor retraites, meditatie, intervisie en stilte ligt in het mooie Zuid-Limburg, vlakbij Valkenburg aan de Geul. En biedt veel mogelijkheden om je fysieke en spirituele gezondheid te bevorderen, te ontwikkelen en te delen. Ook in onze grote tuin kun je midden in de natuur in de fruitboomgaard of in onze meditatiecirkel gegarandeerd tot rust komen. Onze locatie in Schin op Geul is goed bereikbaar. 

Thuiskomen bij jezelf...

Loskomen van alle dagelijkse prikkels en opnieuw verbinding maken tussen je hoofd en je hart. Gedachten, patronen en oude overtuigingen loslaten en thuiskomen bij jezelf. En dit meenemen in je dagelijks leven. Dat is een cadeau dat je jezelf altijd mag geven.

Een bezoek aan ons Spiritueel centrum is daarom voor iedereen weggelegd en altijd een goed idee. Want wie wil er nu niet wat meer innerlijke rust?

Een mooi cadeau

Geef jij liever een ervaring cadeau? Met een cadeaubon van An & Caatje geef je een dierbaar iemand een Yogales, een vlaaibakworkshop of sessie in ons Spirituele centrum. Een prachtig gebaar.