Hatha Yoga

Yoga is een levende wetenschap en filosofie die in duizenden jaren is ontwikkeld. En die ontwikkeling gaat in onze tijd door. Beweging, volledig ademen en ontspanning zijn grondbeginselen van Yoga die je door de beoefening ook makkelijk toepast in je dagelijks leven.

Beweging met aandacht

Kies je ervoor om met Yogalessen te beginnen of ga je het weer oppakken? Op advies van de dokter, de fysiotherapeut of de osteopaat of omdat je gehoord hebt dat het zo goed voor je is? Misschien wil je af van de pijn in je schouders of je onderrug of wil je graag een uurtje tijd voor jezelf.

Yoga helpt je leniger en sterker worden, een goede conditie opbouwen en meer rust en stilte vinden in je drukke leven. De houdingen (Asana’s) leren je om je lichaam, adem en geest samen te brengen en écht te ervaren. Om daarna het oordeel los te laten.

Elke les is uniek, in een bepaald thema. We sluiten de les af met een diepe eindontspanning (Shavasana). En drinken daarna nog een kopje verse thee.

Wanneer?

De lessen zijn op maandag, dinsdag en woensdag:

  • 10.00 tot 11.00 uur
  • 11.30 tot 12.30 uur (alleen op woensdag)
  • 19.00 tot 20.00 uur
  • 20.30 tot 21.30 uur

Kosten

De eerste les is altijd een gratis proefles en je betaalt geen inschrijfkosten. Voor de volgende lessen neem je een maandabonnement van € 33,90 of je betaalt € 9,75 per losse les.

In de Yoga voorwaarden vind je alle informatie. En lees je ook even onze huisregels?

Zorg goed voor jezelf

Draag kleding die fijn zit. Neem je eigen yogamat, handdoek of badlaken mee. En misschien dikke (yoga)sokken, water en een vest voor de eindontspanning. Yogamatten, meditatiekussens en dekens liggen in de studio.

Een mooi cadeau

Geef jij liever een ervaring cadeau? Met een cadeaubon van An & Caatje geef je een dierbaar iemand een Yogales, een vlaaibakworkshop of sessie in ons Spirituele centrum. Een prachtig gebaar.

Menu

Magbo Invite Codes Links: