Vlaaibakworkshop met Caatje

Met een grote glimlach, veel ervaring en uitgebreide kennis over vlaai, gebak en ander lekkers neemt Caatje je graag mee op bakavontuur in haar grote, gezellige keuken in Schin op Geul, Zuid-Limburg.. Doe mee en leer samen met vrienden, familie of collega’s de heerlijkste Limburgse fruitvlaaien bakken. Iedereen kan het en bakervaring is niet nodig. Je enthousiasme telt!
Omdat we dit voorjaar gaan emigreren naar Zweden wordt er tot eind Maart nog workshop gegeven, hierna zijn we gesloten.

Vegan en groen bakken

Bij het bakken gebruiken we geen gas. De zon verwarmt de zonnepanelen en de ovens. Daarnaast bakken we 100% plantaardig. Het vlaaideeg is gemaakt van Kollenbergerspelt én de vulling is vegan, lactosevrij en diervriendelijk.

Je gaat aan de slag met je eigen deeg, dat al voor je klaar ligt. Tijdens de baktijd drinken we samen een kop koffie of thee met overheerlijk lekkers van Caatje. Daarna ga je naar huis met je zelf gebakken Limburgse vlaai en het recept. Smullen!

Groepen van 4 tot 10 personen

Aan een bakworkshop kunnen maximaal 10 personen meedoen. Het minimum aantal deelnemers is 4. Ben je met minder, dan kunnen er ook onbekenden aansluiten.

Alleen met bekenden?

Vind je het fijner als bakster Caatje er exclusief voor jullie gezelschap is of wil je een combinatie met een Yogales? Geen probleem! Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Kosten

Je maakt een middelgrote vlaai van Ø 23 cm met een vulling naar keuze. En het recept krijg je mee naar huis. De workshop duurt ongeveer 2 uur en kost € 32,50 per persoon.

In de voorwaarden voor vlaaibakworkshops vind je alle informatie. Lees je ook even onze huisregels?